Βαθμίδες και τάξεις

Μουσικοκινητική Αγωγή

Μουσικοκινητική Αγωγή – Ρυθμική για παιδιά από 4 έως 8 ετών περίπου, με σκοπό την πρώτη γνωριμία με το ρυθμό, τις δυνατότητες του σώματος και την αρμονική κίνηση. Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά με χαρούμενη διάθεση και φαντασία, αποκτώντας  μουσικές δεξιότητες και καλλιεργώντας παράλληλα τη σωματική και πνευματική ανάπτυξη. Όλα τα μαθήματα είναι με συνοδεία πιάνου.

Προπαρασκευαστικές Τάξεις

Προπαρασκευαστικές τάξεις για παιδιά από 5 έως 8 ετών, μαθήματα που συνδυάζουν χορό, κίνηση, δημιουργία, διασκέδαση, αυτοσχεδιασμό, μαζί με μουσικά όργανα όπως τυμπανάκια, ξυλάκια, κ.α. Οι Προπαρασκευαστικές τάξεις είναι και αυτές τάξεις Μουσικοκινητικής Αγωγής, όπου το μάθημα γίνεται όλο και πιο πλούσιο στην ύλη, προσθέτοντας σταδιακά και πρώτα στοιχεία μπαλέτου. Όλα τα μαθήματα γίνονται με συνοδεία ζωντανού πιάνου.

Τάξεις Μπαλέτου

Βασικές τάξεις Μπαλέτου Α’, Β’ και Γ’ που αποτελούν τη βασική εκπαίδευση στην τεχνική του μπαλέτου και παράλληλα την εισαγωγή σε άλλες τεχνικές, όπως ο σύγχρονος χορός. Όλα τα μαθήματα μπαλέτου γίνονται με συνοδεία πιάνου.

Προεπαγγελματικές τάξεις - Φυτώριο

Προεπαγγελματικές τάξεις – Φυτώρια για μαθητές που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό, όπου και παρακολουθούν μαθήματα κλασικού και σύγχρονου χορού προχωρημένου επιπέδου. Τα μαθήματα γίνονται με συνοδεία πιάνου.

Hip Hop - Μοντέρνος χορός

Τμήμα Hip Hop & Μοντέρνου χορού, χαρακτηριστικό του χορού αυτού είναι η εκτόνωση μέσω της δυναμικής μουσικής, αποτελούμενος από πολλούς συνδυασμούς κινήσεων. Ο χορός έχει έντονα αυτοσχεδιαστικά στοιχεία με οδηγό τη μουσική. Το μάθημα έχει στοιχεία μοντέρνου χορού και Hip Hop.

Σύγχρονος χορός

Σύγχρονος χορός, τμήματα παιδιών και ενηλίκων. Συμμετέχουν μαθητές που παρακολουθούν παράλληλα τάξεις μπαλέτου, αλλά και μαθητές που θέλουν μόνο σύγχρονο χορό.

Μπαλέτο ενηλίκων

Τμήμα Μπαλέτου για ενήλικες, μέσα από το χορό επιτυγχάνουμε ενδυνάμωση όλων των μυικών ομάδων, ευλυγισία του σώματος, ευεξία, κινητική αρμονία και πολλά ακόμη στοιχεία που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας.

Pilates Mat

Pilates Mat με πολλές εναλλαγές ασκήσεων με μικρές/μεγάλες μπάλες, λάστιχα, αλτήρες, stretching, δυνάμωμα, κ.α.

Pilates with equipment

Pilates με όργανα όπως Cadillac, Reformer, Ladderbarrel, Wundachair, μπάλες, λάστιχα, κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Yoga

Yoga Hatha – Raja, στόχος ένωση – αρμονία, νους, σώμα και ψυχή. Με πρακτική των ασάνων (ασκήσεις σώματος), πραναγιάμα (ασκήσεις αναπνευστικές), προδιαλογιστικές τεχνικές, Nidra – Yoga, κ.α., λύσιμο εντάσεων του νου και του σώματος (Κ.Ν.Σ.) είναι το αποτέλεσμα.

Ιστορικοί Χοροί

Ιστορικοί Χοροί, στα μαθήματα διδάσκεται ρεπερτόριο ιστορικών χορών 19ου αιώνα, όπως βαλς, καντρίλιες, μαζούρκες, πόλκες, μάρτσιες και contradanze είτε από ιστορικές χορογραφίες είτε σε χορογραφίες του ιδρυτή του Ιταλικού συλλόγου ‘Società di Danza’ Fabio Mollica.

Η ομάδα μας είναι η ‘Αθηναϊκή Ομάδα Ιστορικών Χορών’ (Società di Danza, Atene) με δάσκαλο τον Neville Jason Fahy.

Έναρξη μαθημάτων Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023.

Open lesson γνωριμίας την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στις 20:30.

Σας περιμένουμε!